A Blue Balance Küldetés

A Blue Balance márkát 2020 tavaszán indítottuk a világjárvány és a homeoffice-világ párhuzamos terjedésének idején, miután azt tapasztaltuk, hogy egyre több időre szorulunk monitoraink elé, ez lett az általános kerete a munkánknak és a szórakozásunknak egyaránt.

Ezt az új életmódot, azonban a szemünk igen nehezen viseli, a kutatások egyértelműen arra mutatnak, hogy valamit tenni kell a túlterhelés ellen.

A Blue Balance csapata az évek alatt kifejlesztett kékfény-szűrős szemüvegek piacát vizsgálva azt látta, hogy a gamer piacon jelentősen elterjedt termékről van szó, míg máshol nem is igazán ismerik a terméket és a benne rejlő hasznokat.

A célunk, hogy a kékfény szűrő szemüvegek hasznait megismertessük a divatos formákat kedvelő fiatalokkal, legyenek akár irodai dolgozók, kreatív tartalomkészítők, laptopon tanulók, a közösségi médiát egész nap görgetők, vagy gamerek.

A Blue Balance szemüvegeit Neked találtuk ki, ha nem csak a szemeid védelme fontos számodra, de a stílusos megjelenés is, hiszen a csúcstechnológiát ötvöztük a legdivatosabb formákkal.

A küldetésünknek tartjuk, hogy elősegítsük a digitális generáció egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életét.

Kövess minket instagramon: @bluebalance.hu